wat ons drijft

Onderwijskwaliteit vitaliseren

Het Rijnlandse denken is bij veel schoolorganisaties niet onbekend. De praktijk is weerbarstig. Het vraagt ook nogal wat. Wij inspireren en ondersteunen je graag in de zoektocht die je hierin hebt. Vanuit het Rijnlands denken willen wij op die manier graag een betekenisvolle bijdrage leveren aan onderwijskwaliteit waarin vak-men-schap centraal staat en alles en iedereen in de organisatie daaraan dienstbaar is. 

Daarnaast ondersteunen wij schoolorganisaties met verschillende interim- en projectoplossingen in het geval er acute problemen zijn of er in korte tijd flink wat meters moeten worden. Ook dat zien wij als een kans om die betekenisvolle bijdrage te leveren. 

we BIEDEN STANDAARD
maatwerk  

Daarom hanteren we dus ook geen maatwerktarieven. 

we kunnen snel
schakelen 

Acute problemen vragen om snelle oplossingen. Daar voorzien we in. 

we hebben een groot 
netwerk

Dat betekent dat we jouw vragen kunnen koppelen aan de juiste persoon. 

we hanteren scherpe
tarieven

Zo kunnen we bijvoorbeeld interimdiensten aanbieden tegen € 100,00 per uur.

Ons team

Bureau Onderwijskwaliteit is een maatschap waarbinnen zelfstandige onderwijsadviseurs samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. We werken in de eerste plaats samen omdat we elkaar vinden in ‘het Rijnlandse perspectief’ op leren en ontwikkelen. Bovendien vullen we elkaar aan, versterken we elkaar en ervaren we dat de som meer is dan het geheel der delen. We beschikken daarnaast over een ‘schil’ van adviseurs en interim-zelfstandigen die zich ook van harte verbinden aan onze uitgangspunten. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op je ondersteuningsvragen. Bart Kloppenburg en Hans van Rijn zijn de initiatiefnemers van Bureau Onderwijskwaliteit.

bart kloppenburg

bart.kloppenburg@onderwijskwaliteit.nl
T 0640585336

hans van rijn

hans.vanrijn@onderwijskwaliteit.nl
 T 0650855480

sanne vos

sanne.vos@onderwijskwaliteit.nl
T 0628658219